Még élünk ám

Ismeritek azt az érzést, hogy van egy feladatotok, amit valamilyen oknál fogva húztok-halasztotok? Hogy toljátok magatok előtt amíg csak lehet? Nos, így voltam én a blogírással. Mert mondhatnám, hogy nincs időm rá, de ugye arra van időnk, amire akarjuk, hogy legyen...(persze kisgyerekes anyukaként ez nem maradéktalanul igaz, de van benne valami)
Szóval mostanra kezdett annyira nyomasztani a dolog, hogy végre billentyűzetet ragadjak. Hol is tartottunk? Nos, a gép ventilátorát kicserélték, azóta működik, hogy hogyan, arról majd később.
Beköltözéskor még elég hiányos volt minden, ezt a fényképeken is láthattátok, azóta a belső munkák azért haladtak rendesen. Elkészült a fürdő, bekerültek az ajtók, a padlóburkolatok is készen vannak (egy szobát kivéve, ahol még mindig a szerkezetkész állapot uralkodik), vannak már lámpáink, új szekrényeink (fú, ez nagyon kellett, szekrény nélkül nincs hova pakolni, minden dobozokban meg zacskókban a földön...jaj de szörnyű volt...). Elkészült a padlás szigetelése is (45 cm), és a külső alapvakolat is. Folyamatban van a lambériázás, elvileg még idén kész lesz.
Csatolok néhány fotót:

 készül a fürdő
 készül az alapvakolat első rétege
 kész az alapvakolat
 hőszigetelés csiszolása a vakolathoz
 vakolás
 veranda
 szélfogó
 konyha-étkező
 nappali
 közlekedő
 wc design
 fürdő
a kád és a zuhanyzó

2 megjegyzés: