Milyen a levegő nálunk

Sokan kérdezik most, hogy végre beköltöztünk, hogy no és milyen? És tényleg működik a fűtés?
Nos..Szuper! Milyen is lehetne egy olyan albérlet után, ahol annyi pára volt, hogy a ruhák 3 nap alatt sem száradtak meg? Most moshatok mindent újra, mert minden büdös, penész-szagú. Egy olyan albérlet után, ami full szigeteletlen, 30-as falak, hulló vakolat, régi nyílászárók...és 140 nm. Milyen is lehetne egy olyan ház után, ahol a februári gázszámlánk 100 e Ft volt! És milyen is lehetne egy olyan ház után, ami nem a miénk?

Szóval tényleg szuper, bár vannak nehézségeink. Az elején kiválóan működött a gép, a ruhák seperc (fél nap) alatt száradtak, mondjuk a hőmérséklet még nem volt az igazi, hiszen a falakat fel kell még fűteni, és a padláson is még csak 15 cm hőszig van. Most azonban gondjaink támadtak, sajnos a hőszivattyú egyik ventilátora felmondani látszik a szolgálatot, vagyis egyelőre nem tudjuk miért, de nem megy. Így most hősugárzóval fűtünk. Mondjuk 2 kicsi hősugárzóval simán 21 fokot produkálunk :)

No és Andi! A szagok! Nálunk ugye a fűtés úgy működik, hogy kintről beszívja a levegőt, megutaztatja 60 m csővezetéken, felmelegíti 21 fokra és befújja. Ez mind szép és jó, de a szagok itt sem tűnnek el, sőt! Minden este őszi füstszag lengi be a házat! Erre mi sem gondoltunk. De nem vészes, mert a folyamatos szellőzés ki is viszi szépen. De mi is érezzük, hogy mi van kint :)) Pedig ablakot még nemigen nyitottunk ;-) Tényleg nincs rá szükség!
Holnap jön az osztrák szerelő, és remélem újra minden rendben lesz!
Majd megírom, mi volt a hiba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése