Fürdőszoba - újratöltve

Elhatározásunk szerint a közeli Aqualand-ban rendeltük meg a terveket, csempét, mindent. Rugalmasak és gyorsak. Hétfőn választottuk ki a csempét, mára elkészült a terv 3 verziója, csütörtökre pedig már itt is lesz az anyag, ha minden igaz.
Csak a kiválasztott verziót mellékelem, azt hiszem, sokkal jobb, mint az előző, így tulajdonképpen örülök, hogy így alakult.

Közben persze haladunk látványos, illetve kevésbé látványos dolgokkal is. Készül a festés, a konyha-étkező-nappali, valamint 2 szoba már készen van.
Megjött a szellőztető gépünk is, beüzemelés a következő héten várható. Elvileg kapunk ajándékba egy biokandallót is. Így a fűtésrásegítés kérdése is megoldódott.
A szélfogó, wc, konyha-étkező hidegburkolata is elkészült, valamint a laminált padló a hálószobában.
Van már murva-járdánk (végre nem leszünk nyakig sárosak, mire beérünk), ezenkívül haladunk a padlásszigeteléssel is.
Persze sokminden apróság van még hátra, de ez reméljük már nem akadálya a szeptember végi költözésnek :-)


3 megjegyzés:

  1. Klassz ez a fürdőterv! Végül a fűtésetek mivel lesz? Hőszivattyú?
    Nagyon tetszenek a beltéri ajtók,meg a terasz ajtó is...elhúzható ugye? Melyik cégtől vettétek? Jegyzetelek szorgalmasan:-)

    VálaszTörlés
  2. Igen, hőszivattyú. Levegő-levegő. Terveztem egy tudományos bejegyzést a hőszivattyúkról, de még nem volt rá időm. Sajnos a teraszajtó nem toló, mert nem volt olyan tolóajtó, ami megfelelt volna a passzívház-kritériumnak. Vagy ha van is, minimum annyi, mint a többi ablak összesen... A Ruck Zuck kft-nél vettük a belső ajtókat, a külsőket meg az Actual ablak gyártotta nekünk. :)
    Ha kell, bármikor segítek szívesen! Hol építkeztek? Puszi!

    VálaszTörlés
  3. Fú, de jó, akkor van egy hőszivattyús ismerősöm:-) Nektek akkor levegőkazán van, ugye? ismered ezt a blogot(céget)?: http://www.hoszivattyu.org/
    irtóra bírom, mindig olvasni szoktam, voltunk a bemutatótermükben még tavaly, teljesen lenyűgözött, azóta vagyok hőszivattyú fan:-)
    Ajtó-ablak ügyben majd lehet, hogy kérdezni foglak, ha egyszer odakerülünk...elvileg nyáron szeretnénk elkezdeni, de nekünk több fázisban fog zajlani, nem egyszerre. Még egy pár évig külföldön tervezünk lakni, na meg pénzünk sincs elég:)Tatán építkezünk majd amúgy!!
    Azért most szívesen lennék a helyetekben! Jó lehet már így látni a végét!Puszi

    VálaszTörlés