Ilyen nincs!

Az időjárás nem könnyíti meg az életünket, a folyamatos esőzés teljesen ellehetetleníti a külső munkálatokat. De emiatt már nem is érzek dühöt, szerencsére akad 1-2 nap, és akkor be lehet lendülni. No de ami tegnap történt, arra nincs szó!!!!
Augusztus 17-én rendeltük meg a fürdőszobai csempét, le is előlegeztük. Erre tegnap, azaz szeptember 15-én, kaptunk egy smst, hogy most értesültek a gyártól, hogy a kiválasztott csempecsalád gyártása megszűnt!!!!
Azt hittem elájulok! Ez nem velünk történik, ugye? Ez csak a Kész átverés lehet!!!!! Adtam magamnak egy kis időt, hogy lehiggadjak (meg betoltam egy fél marcipán kenyeret...), mert ez a bejegyzés tegnap nagyon csúnyára sikerült volna...
Úgy döntöttem, O.K., akkor ahol a wc csempét vettük, ott szépen megrendeljük, és jövő hét csütörtökre már itt is lesz. Hétfőn megyünk, és megcsinálják a terveket is hozzá. Már csak a befizetett pénz miatt aggódom. Nagyon remélem, hogy visszafizetik, és nem levásárolható utalványként adják vissza, mert akkor, amit tőlem kapnak, azt nem teszik zsebre, az biztos!
Lényeg, hogy most miattuk vártunk, és döntöttünk úgy, hogy akkor a fürdő később készül el, és úgy fogunk beköltözni, hogy még nem lesz meg, pedig ha időben szóltak volna, akkor a fürdő is elkészülhetett volna...

Mindegy. Lényeg, hogy a szeptember 25-ei hétvégén költözünk!!!!! Akárhogy is állunk!!!! Most hétvégén pedig rakjuk össze a konyhát :)))

Csatolok néhány fotót, hogy azért haladtunk is:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése