Hosszabbítás

A blog eredeti alcíme: Aktív család, passz ív ház. Tervezéstől a beköltözésig.
Meghosszabbítottam, nemcsak a blog alcímét, de a blogírás időintervallumát is: Aktív család, passz ív ház. Tervezéstől a beköltözésig, és az első év tapasztalatai.
Úgy gondolom sokakat fog érdekelni, milyen is egy passzív házban lakni, és ezek a tapasztalatok jelentik majd a ház milyenségét is.

Persze a hosszabbítás nem azért történt, mert beköltöztünk, sajnos még nem. Csak épp mostanában fogalmazódott meg bennem ez a dolog, így gyorsan le is írtam.

Egyébként azért haladtunk is valamennyire, folyik a glettelés. Voltunk hőszivattyú nézőben Mosonmagyaróváron, a Nilan Kft-nél. Döntést még nem hoztunk, várunk a gépészünk tanácsára. Megrendeltük a belső ajtókat, és megvettük a nappali-közlekedő burkolatát is. Sokat és sok helyen nézegettünk fürdőket, csempéket, de nincs egy olyan meggyőző sem, ami tetszik. A bőség zavara...Lassan már ott tartunk, hogy tök mindegy milyen, csak legyen már meg. Fárasztó egész napokat mászkálással tölteni, különösen, ha 1 vagy 2 gyereket is viszünk magunkkal :-)

1 megjegyzés:

  1. Ha házat kellene építenem, kettéállna a fejem, meg minden alatta. Ide milyen csempe legyen, oda milyen járólap, szaniterek satöbbi.
    Múminka, kitartás!

    VálaszTörlés