Konyhaterv

Határozott elképzelés volt, hogy IKEA-s konyhánk lesz. Most (egészen jövő hét szerdáig: június 23-ig) két remek akció is van, amit együtt is lehet "igénybe venni": 100.000 Ft-onként 10.000 Ft-os utalványt adnak, valamint 10 hónapra 0%-os hitelt. Kár lenne kihagyni. Igaz, a konyha az előző bejegyzésben látható, hogy hogy áll...se víz, se csatornaszerelés még nincsen, vakolás, aljzat sincs. Így az egyik gyerekszobát hétvégén vakoljuk, aljzatot csinálunk és ide fogjuk berakni a konyhát. Mert tárolni sincs helyünk sehol. Legalább van ösztönzés, hogy haladjunk :-)

És egy kép a leendő konyháról, még nem teljesen kidolgozottan:

5 megjegyzés:

  1. Szép! :)
    Nem akarok kötekedni, de nincs nagyon közel a víz a tűzhöz?

    VálaszTörlés
  2. Amúgy, ha újra választanék, nekünk is ilyen lenne...

    VálaszTörlés
  3. A víz (mosogató) ott szemben, az üveges szekrény alatt lesz. A tűz (főzőlap) még nincs rajta, de a ferde részben lesz, az egyik fiókos fölött. Így is közel van szerinted?

    VálaszTörlés
  4. Jaj, istenem, de ismerősek ezek a képsorok, mennyit agyaltam rajta. Először én is a Fagerland-ot néztem ki (figyeled, csak úgy, zsigerből nyomom az IKEA-s neveket :) ), aztán Adel középbarna lett a konyhánk. Az IKEA-generáció, szoktam ezen gondolkozni, majd hetvenévesen visszanosztalgiázunk a régi szép időkre, mikor még végig tudtunk andalogni a tömegnyomoros szombat délelőtti IKEA-n :). Az unokáinknak olyan lesz a mostani konyhánk, mint nekünk a mi nagyanyáink konyhakredence meg a dédik sparheltje:). Balázsnak már szabályosan hányingere van az IKEA szagtól, annyit volt mostanában :).

    VálaszTörlés
  5. :-)) Én is irigykedve néztem ám a te konyhádat, milyen jó neked, hogy már kész, és használhatod..nekem még legalább 1,5 hónapig dobozokban fog állni...
    Mi is rengeteget IKEA-ztunk, és még nincs vége! De mi még bírjuk a kiképzést :-))

    VálaszTörlés